Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59190

Vacature: Onderhoudsmonteur E-W voor apt Extrusions in Roermond

VACATURENR lv-59190 (04-08-2017)

Vacature: Onderhoudsmonteur E-W voor apt Extrusions in Roermond

apt Extrusions B.V. in Roermond is een zelfstandig opererende onderneming en onderdeel van een internationale groep van bedrijven die aluminium profielen vervaardigt en bewerkt. In Roermond werken ca. 175 medewerkers die primair de Benelux, UK en Scandinavië bedienen en een omzet realiseren van ca. € 75 miljoen per jaar. Wij onderscheiden ons door efficiënte, kundige en klantgerichte oplossingen aan te bieden aan marktleiders in hun branche. De belangrijkste branches voor ons zijn bouw, automotive en industrie.

Voor de technische dienst zijn wij op zoek naar een

ONDERHOUDSMONTEUR E-W


Taakomschrijving:
In deze dynamische functie lokaliseert en verhelpt u storingen op mechanisch, hydraulisch en elektronisch gebied. U installeert, repareert en zorgt voor het onderhoud van productiemachines, installaties en gebouw. Er wordt van u verwacht dat u adviseert betreffende de besturing van en veiligheid aan machines en installaties. Tevens zorgt u voor optimalisatie van deze zaken. U bent ook verantwoordelijk voor het up-to-date houden van schema’s, tekeningen en software waaraan wijzigingen zijn doorgevoerd.

Functieprofiel:
U beschikt over een afgeronde technische beroepsopleiding op MTS niveau. Uw specialisatie is elektrotechniek, maar daarnaast ook affiniteit met werktuigbouwkunde. U hebt kennis van frequentieregelingen, sensortechniek, hydraulica/pneumatiek en basiskennis van PLC S7. U heeft aantoonbare, concrete ervaring in een dynamische productieomgeving en minimaal 3 jaren ervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur in de metaal- en/of procesindustrie.

Aanbod:
Voor deze uitdagende baan in 4-ploegendienst (in de toekomst mogelijk 5-ploegendienst) bieden wij een aantrekkelijk pakket van arbeidsvoorwaarden. Perspectieven voor de verdere loopbaan ondersteunen wij met een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Informatie:
Mocht u eerst aanvullende informatie wensen dan kunt u contact opnemen met mevrouw Monique Nelisse, Human Resources Manager via telefoonnummer 0475-370540.

Sollicitatie:
Met belangstelling kijken wij uit naar uw sollicitatie welke u kunt sturen naar jobs.roermond@apt-alu-products.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  jobs.roermond@apt-alu-products.com
Meer info  www.apt-alu-products.com