Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59148

Vacature: Planner voor Tempo Team Inhouse Services in Sittard

VACATURENR lv-59148 (02-08-2017)

Vacature: Planner voor Tempo Team Inhouse Services in Sittard

TEMPO TEAM INHOUSE SERVICES – PLANNER SITTARD

Werken bij Tempo-Team
Ben jij een expert op het gebied van planning? Zorg jij voor een complete planning voor jouw klanten? Als planner bij Tempo-Team zorg je voor het opbouwen en in stand houden van een kwalitatief hoogwaardige pool en voor het koppelen van aanvragen van de klant aan de pool van flexwerkers. Deze taken worden onder supervisie van de (senior) accountspecialist uitgevoerd. De planner is klankbord en sparringpartner voor de accountspecialist op het gebied van planning en poolbeheer. De planner kan bij verschillende klanten of locaties worden ingezet.

Zo ziet jouw functie eruit
  • Je bent verantwoordelijk voor de gehele planning van de flexkrachten bij de klant. Je beheert de planning en de pool in de planningstool (I-plan). Je onderhoudt contact met de klant (operationeel en tactisch niveau) met betrekking tot de planning en opkomst van flexwerkers.
  • Je houdt de regie op in-, door- en uitstroom in de pool flexwerkers. Aanvragen geef je door aan de recruiter die verantwoordelijk is voor de inkoop van flexwerkers en je onderhoudt contact met de accountspecialist en recruiter over de kwaliteit van de flexwerkers
  • Voor flexwerkers ben je het eerste aanspreekpunt in verband met de planning en overige vragen. Hiervoor plan je spreekuren in, zodat je iedereen goed te woord kan staan. Je controleert uren/declaraties van flexwerkers.
  • Ook ben je verantwoordelijke van de opkomstcontroles voor de flexwerkers en maak je ze wegwijs op de eerste dag.

Wat verwachten we van jou
Je hebt een mbo 4 werk- en denkniveau en minimaal 2 jaar werkervaring opgedaan, bij voorkeur in de functie van Planner. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, je bent klantgericht en bent goed in plannen. Je kunt goed samenwerken en bent proactief in je werk. Daarnaast ben je flexibel inzetbaar en vind je het niet erg om wisselende diensten te werken.

Wat krijg je van ons
Mensen bij Tempo-Team presteren zo goed omdat ze zich gewaardeerd voelen. Omdat de werksfeer zo prettig is en collega’s net dat stapje extra voor elkaar zetten. En omdat er volop mogelijkheden zijn voor persoonlijke groei. En dat alles natuurlijk in combinatie met een marktconform salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een fijne balans tussen werk en privé. Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden vind je op onze website. Kort samengevat:
  • Een goede werksfeer in een ondernemend team!
  • Veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelkansen
  • Een marktconform salaris
  • 25 vakantiedagen en 8,5 % vakantietoeslag
  • een ruim Benefit-budget waar je zelf kan kiezen tussen vrije tijd, geld of overige doelen zoals onder andere aanschaf mobiele telefoon, fiets of sparen voor een sabbatical.
  • Een interessante bonusregeling waar jezelf invloed op hebt.

Ben jij onze nieuwe collega
Herken je jezelf in het bovenstaande en wil je deel uitmaken van ons team, zorg dan dat je motivatiebrief en cv bij ons binnen zijn. Solliciteren kan via deze link. Heb je eerst nog vragen neem dan contact op met Sascha Heijnen, corporate recruiter, 06 2310 9776.

Solliciteren
Meer info  www.tempo-team.nl