Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59145

Vacature: Traffic Manager voor CX Company in Maastricht

VACATURENR lv-59145 (02-08-2017)

Vacature: Traffic Manager voor CX Company in Maastricht

Meta title: Traffic Manager Maastricht gezocht l CX Company
Meta description: Ondersteun onze klanten op het gebied van digitale innovatie en versterk ons team in Maastricht als Traffic Manager. Solliciteer en boost je carrière!

Traffic Manager – fulltime – Maastricht
Innoveren en digitaliseren: help jij onze klanten met het sneller en beter behalen van hun doelen en wil je werken aan het front van de vierde Industriële Revolutie? Join us!

In de eerste helft van 2017 hebben we al 10 nieuwe klanten mogen verwelkomen en daar blijft het niet bij. Om onze groeiambitie te kunnen realiseren en onze belofte aan klanten te kunnen waarmaken, zijn we op zoek naar uitzonderlijk talent.

Digitale innovatie: de functie
Als Traffic Manager ben je operationeel verantwoordelijk voor alle projecten en opdrachten binnen CX Company. Je voert de regie over de implementatie, het onderhouden en het uitbouwen van deze projecten. Daarnaast ben jij de communicatieve schakel tussen onze organisatie in Maastricht, de commerciële organisatie in Nederland en onze klanten. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan een succesvolle samenwerking.

Enkele taken:
 • Het onderhouden van klantcontact vanaf de intake tot en met de oplevering van projecten. Hiervoor bewaak je o.a. de projectscope en informeer je klanten over de voortgang.
 • Het zijn van een gesprekspartner voor onze klanten omtrent online strategie en customer journies.
 • Het managen van opdrachtformuleringen, uren- en resourceplanningen en prioriteitenstellingen, waarbij je deadlines en doelstellingen bewaakt.
 • Het continu bewaken van de kwaliteit van onze projecten en het doorvertalen van lopende projecten.

Ben jij de communicatieve topper die wij zoeken?
Je beschikt over een hoge dosis positieve energie; energie die je gebruikt om anderen te overtuigen van jouw visie. Door jouw lef krijg je dingen makkelijk voor elkaar. Je weet als geen ander hoe je het beste resultaat behaalt en kunt daarvoor iedereen in het gareel houden. Een wereld die continu verandert? Daar word je enthousiast van. Je bent een echte digitaalgeborene die initiatief neemt en een passie heeft voor klanten. Je verliest daarbij nooit de kwaliteit uit het oog.

Jouw achtergrond?
 • Je hebt een hbo- of wo-opleiding afgerond in een relevante richting.
 • Je beschikt over 2-3 jaar ervaring als Delivery Manager, Operationeel Accountmanager of Technical Consultant.
 • Je hebt ICT-ervaring, bij voorkeur in een digitale dienstverlening of online agency omgeving.
 • Je beheerst de Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrifte.

Werken bij CX Company
We groeien hard en zijn daarom altijd op zoek naar getalenteerde en ambitieuze mensen die digitaal ademen. We bieden geen conventionele werkomgeving, maar een uitdagende internationale cultuur waarin creatieve mensen zorgen voor verandering. We moedigen je aan om te innoveren, te experimenteren en zelfstandig te denken.

Dit bieden wij je:
 • Een marktconform salaris
 • Volop doorgroeimogelijkheden om je eigen succes te creëren
 • Enthousiaste collega’s die je uitdagen het beste uit jezelf te halen

Help jij ons met het vormgeven van de toekomst van digitale klantenservice? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar Jeroen Brouwers via de 'Solliciteer' button.

Over ons
CX Company is een toonaangevende aanbieder van oplossingen voor digitaal klantcontact, voor zowel nationale als internationale klanten. Ons software platform stelt klanten in staat hun digitale customer experience persoonlijker, menselijker en effectiever te maken. Ons platform is namelijk de kunstmatige intelligentie ‘conversation automation’ machine achter chatbots, intelligente assistenten en self serviceoplossingen op websites, in apps en social media als Facebook Messenger. Met meer dan 30 klanten in 17 verschillende landen, die ons innovatieve technologische platform DigitalCX gebruiken, zetten we alles op alles om persoonlijk en contextgebonden klantcontact te waarborgen. Wij werken voor grote merken waaronder KPN, T-Mobile, Simpel, Hollandsnieuwe, OHRA, Ditzo, InShared, NN, ANWB en nog veel meer.

Solliciteren