Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59118

Vacature: Applicatiebeheerder voor We4people in Maastricht

VACATURENR lv-59118 (31-07-2017)

Vacature: Applicatiebeheerder voor We4people in Maastricht

In opdracht van Xonar doet We4people de werving en pre-selectie voor de vacature Applicatiebeheerder HR-systemen

Over Xonar
Xonar biedt hulp bij opgroei- en opvoedproblemen aan kinderen, jongeren en hun gezinnen. Ook vrouwen die in moeilijkheden verkeren of slachtoffer zijn van huiselijk geweld kunnen bij Xonar terecht voor hulp en ondersteuning, evenals (aanstaande) tienermoeders. Verder biedt Xonar opvang en begeleiding aan alleenstaande minderjarige vreemdelingen. Xonar is in Limburg de grootste aanbieder van deze hulp.

Over de functie Informatiebeheerder bij Xonar
De jeugdzorg is op dit moment onderhevig aan veel veranderingen. Om hier goed op in te kunnen spelen, is het belangrijk dat marktgerichte bedrijfsvoering en zorgverlening elkaar aanvullen.

De zorgverlening van Xonar wordt ondersteund door de afdeling Shared Service Centrum. Binnen deze afdeling komt ook de functie Applicatiebeheerder HR-systemen voor. De applicatiebeheerder voert het functioneel beheer uit van diverse bedrijfs- en HR gerelateerde applicaties. En zorgt daarmee voor een optimale werking van het systeem en volledige ondersteuning van de gebruikers.

In de rol als applicatiebeheerder wordt verwacht dat je functioneel systeem- en applicatiebeheer zodanig uitvoert dat de dagelijkse beschikbaarheid, continuïteit en performance gewaarborgd zijn.

Het is een uitdagende fulltime (36 u/w) rol in een organisatie met maatschappelijke relevantie en een moderne managementstijl.

Profielschets kandidaat
De kandidaat die Xonar zoekt heeft enkele jaren ervaring in een ICT omgeving, bij voorkeur met systeem- en applicatiebeheer. Ook heb je kennis van geautomatiseerde gegevensverwerking en bestandsbeheer. Om je werk goed te kunnen doen heb je de nodige competenties op het vlak van analyseren en adviseren. Verder heb je affiniteit met de zorgsector, ben je een echte teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden en een open, proactieve houding.

Meer informatie
Je kunt contact opnemen met Raymond Bonten voor meer informatie: telefonisch (06-18849146) of per email via onderstaande button. Ook kun via de button hieronder rechtstreeks solliciteren via onze website.

We4people detacheert en bemiddelt professionals in ICT & Finance.

Solliciteren
E-mail  raymond.bonten@we4ict.nl