Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59117

Vacature: Medewerker Bedrijfsbureau voor Heuschen & Schrouff Foods Group in Landgraaf

VACATURENR lv-59117 (31-07-2017)

Vacature: Medewerker Bedrijfsbureau voor Heuschen & Schrouff Foods Group in Landgraaf

Heuschen & Schrouff Foods Group BV, gevestigd in Landgraaf, is dé marktleidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. De gangen in Landgraaf bruisen dan ook van energie, ideeën en vreemde talen. Wij zijn de Europese vertegenwoordiger van meer dan 45 Aziatische topmerken waaronder YumYum. Ons afzetgebied omvat Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en de overige EU-landen. Heuschen & Schrouff importeert ook Arabische, Caribische en Afrikaanse A-merken. Tevens hebben we eigen merkconcepten ontwikkeld zoals Golden Turtle Chef, Windmill en Royal Tiger. Met ruim 240 collega’s en 40 gekoelde vrachtwagens bedienen wij onze klanten, die variëren van duizenden toko’s en Turkse supermarkten tot de bekende supermarktketens in Nederland en het buitenland.
Wij zijn wij per direct opzoek naar een:

MEDEWERKER BEDRIJFSBUREAU (FULLTIME)

Wat houdt de functie in?
Als medewerker bedrijfsbureau ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor vele uiteenlopende werkzaamheden die vooral betrekking hebben op de interne logistiek. Voorraadbeheer, artikelbeheer, magazijnbeheer, workflow, meten, informeren en SAP zijn hierin enkele key woorden.

Concreet:
  • Werkvoorbereiding en aansturing van de interne logistieke operatie, zoals: Goederenontvangst, orderpickproces, replenisment en VAL (Value Added Logistics).
  • Opstellen en verwerken van de KPI’s.
  • Controle van de interne processen en voorraden.
  • Deelname aan logistieke projecten.

Wat vragen wij?
Voor deze functie beschik je over een afgeronde opleiding op HBO-niveau. Een zeer goede beheersing van Excel is een must. Ervaring met ERP systemen is een pre. Verder ben je sterk cijfermatig aangelegd, stress bestendig, nauwkeurig en bewaak je goed het overzicht.

Zie jij je toekomst binnen een sterk expanderend en succesvol bedrijf, dan dagen wij jouw uit om te solliciteren!
Stuur dan je motivatiebrief met CV naar Heuschen & Schrouff Foods Group BV, t.a.v. Lucas Thoma (HR-manager). Sperwerweg1, 6374 AG LANDGRAAF. Email: lucasthoma@heuschenschrouff.com
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Nick Nieddu van de afdeling bedrijfsbureau. Ons telefoonnummer is: 045-5338200.

Zie ook onze website: www.heuschenschrouff.com

E-mail  lucasthoma@heuschenschrouff.com
Meer info  www.heuschenschrouff.com