Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59116

Vacature: Medewerker Inkoop-Backoffice voor Heuschen & Schrouff Foods Group in Landgraaf

VACATURENR lv-59116 (31-07-2017)

Vacature: Medewerker Inkoop-Backoffice voor Heuschen & Schrouff Foods Group in Landgraaf

Heuschen & Schrouff Foods Group BV, gevestigd in Landgraaf, is dé marktleidende importeur en distributeur van authentieke Aziatische food en non-food producten. De gangen in Landgraaf bruisen dan ook van energie, ideeën en vreemde talen. Wij zijn de Europese vertegenwoordiger van meer dan 45 Aziatische topmerken waaronder YumYum. Ons afzetgebied omvat Duitsland, Oostenrijk, de Benelux en de overige EU-landen. Heuschen & Schrouff importeert ook Arabische, Caribische en Afrikaanse A-merken. Tevens hebben we eigen merkconcepten ontwikkeld zoals Golden Turtle Chef, Windmill en Royal Tiger. Met ruim 240 collega’s en 40 gekoelde vrachtwagens bedienen wij onze klanten, die variëren van duizenden toko’s en Turkse supermarkten tot de bekende supermarktketens in Nederland en het buitenland.

Binnen onze afdeling inkoop zoeken wij naar:

MEDEWERKER INKOOP-BACKOFFICE (FULLTIME)

Wat houdt de functie in?
De functie is een administratieve functie. De afdeling Inkoop-Backoffice heeft o.a. de verantwoordelijkheid voor het inkooptraject vanaf het moment dat onze leveringen vertrekken op de plaats van verscheping. Concreet houdt dit in: containerplanning, documentbegeleiding, transportplanning en after-service zoals factuurcontrole en de calculatie van kostprijzen en alle andere voorkomende werkzaamheden.
Verder ben je samen met de collega’s verantwoordelijk om het volledige proces te begeleiden van de logistieke containerplanning en warehouse intake, teneinde een soepele inkomende goederenstroom te realiseren, met als doel zorgdragen voor een optimale, correcte en efficiënte inkoop van onze verkoopproducten (food en non-food) afkomstig uit Azië en er ook daadwerkelijk voor zorgen dat ze op het juiste moment op de locatie in Landgraaf aanwezig zijn.

Wat vragen wij?
Wij zoeken jou als je minimaal een afgeronde MBO opleiding op logistiek gebied hebt, bij voorkeur aangevuld met enkele jaren werkervaring, in een commerciële werkomgeving. Je hebt goede kennis van de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. Verder ben je analytisch sterk en heb je ruime ervaring met Excel (kennis van SAP is een pre). Secuur en betrouwbaarheid in deze functie is vanzelfsprekend.
Herken jij jezelf in dit profiel en zie jij je toekomst binnen een sterk expanderend en succesvol bedrijf? Dan dagen wij jou uit om te solliciteren!

Stuur je motivatiebrief met CV naar Heuschen & Schrouff Foods Group BV, t.a.v. Lucas Thoma (HR-manager). Adres is Sperwerweg 1, 6374 AG te Landgraaf.
Email: office@heuschenschrouff.com. Telefoonnummer: 045-5338200.

Voor meer informatie over de functie kun je ook contact opnemen met Yuen San Wan (operationeel inkoopmanager)

Zie ook onze website: www.heuschenschrouff.com

E-mail  office@heuschenschrouff.com
Meer info  www.heuschenschrouff.com