Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59110

Vacature: Parttime Commercieel Adviseur voor Makro Nederland in Venlo

VACATURENR lv-59110 (28-07-2017)

Vacature: Parttime Commercieel Adviseur voor Makro Nederland in Venlo

Zoek jij een baan waarin je je commerciële drive en je creativiteit kwijt kunt? Ben je hiernaast ook fan van kerst? Kom dan werken bij de grootste kerstpakketten leverancier van Nederland!

Makro Kerstpakketten is onderdeel van Metro Cash & Carry Nederland, waar ook Makro onder valt. We zijn het hele jaar door bezig met kerstpakketten, die in 16 verschillende showrooms worden verkocht. De inkoop, marketing, productie en distributie wordt verzorgd vanuit ons hoofdkantoor in Duiven.

Aan de slag als Commercieel Adviseur

Als Commercieel Adviseur ben je verantwoordelijk voor de verkoop van onze kerstpakketten in onze showroom in Venlo. Hier zet jij je in om op maat gemaakte kerstpakketten te verkopen aan onze klanten. Met meer dan 1500 verschillende artikelen maak je de juiste vertaalslag tussen de wensen van de klant en het beste pakket. Jouw mensenkennis vormt hierin een belangrijke schakel; je weet klanten te peilen en bouwt zo je eigen klantenbestand op.

Enkele verantwoordelijkheden:
  • Je benadert klanten proactief en realiseert onze targets omtrent kerstpakketten middels een adequate planning en juiste uitvoering van de verkoopactiviteiten.
  • Je stelt actieplannen op om de besproken klantenstrategie uit te voeren.
  • Zorgdragen voor goede klantrelaties en een hoge mate van klanttevredenheid d.m.v. commerciële acties.
  • Het signaleren van marktontwikkelingen en het verzamelen van relevante marktinformatie.

Ben jij het creatieve salestalent dat we zoeken?

Klantrelaties vormen het middelpunt van jouw carrière; jouw communicatieve vaardigheden en commerciële DNA stellen je in staat om klanten ‘te lezen’ en vraag en aanbod te matchen. Jouw voorkeur gaat uit naar flexibele werkuren, waarbij het hoogseizoen zich afspeelt rondom de feestdagen.

Daarnaast:
  • Beschik je over een afgeronde mbo-opleiding in een commerciële richting;
  • Heb je minimaal 3 jaar relevante saleservaring in een B2B-organisatie;
  • Werk je gemiddeld 16-20 uur per week;
  • Ervaring met het verkopen van kerstpakketten/relatiegeschenken is een pre.

Is een flexibele werkweek voor jou een uitdaging en wil je jouw salesvaardigheden inzetten om klanten te voorzien van een feestelijk kerstpakket? Upload dan je cv en motivatie via de 'Solliciteer' button. We nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

Meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Erwin van Seventer (06-22936968)

Over Makro
Makro is onderdeel van een beursgenoteerd internationaal handels- en dienstenbedrijf (Metro Group), met meer dan 750 Cash & Carry vestigingen in 26 landen. Makro is al meer dan 45 jaar toonaangevend als groothandel in Nederland. Ontwikkeling is bij ons key voor een stabiele toekomst. Met meer dan 17 vestigingen en ruim 5400 medewerkers is Makro partner voor ondernemend Nederland. Een compleet food en non-food assortiment is beschikbaar voor de zaak en thuis. Ga jij de uitdaging aan bij ons?

Solliciteren