Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59090

Vacature: Technical Support Teamleider voor Milestone in Weert

VACATURENR lv-59090 (27-07-2017)

Vacature: Technical Support Teamleider voor Milestone in Weert

Staan klanttevredenheid en klantgerichtheid bij jou hoog in het vaandel? Wil jij continu verbeteren en door toewijding en passie het verschil maken? Zoek jij een afwisselende baan waarin je technische kennis kunt combineren met het aansturen van een team? Dan bieden wij jou de volgende MILESTONE in je carrière! Voor het EMEA hoofdkantoor van Milestone AV Technologies in Weert zijn wij op zoek naar een fulltime:

TECHNICAL SUPPORT TEAMLEIDER (M/V)


In deze functie word je verantwoordelijk voor het team van Technical Support en coördineer je de dagelijkse werkzaamheden van dit team. Je bent aanspreekpunt voor technische en commerciële vragen van collega’s, klanten en eindgebruikers en biedt hen technische ondersteuning over de Milestone producten (met specialisatie schermen) en eventuele problemen die zich voordoen. Ook maak je offertes voor Custom Made producten.

Je bent de spin in het web tussen Sales, Product Management, Product Development, Design Center en Quality Engineers. Je begeleidt jouw teamleden van Technical Support in het behalen van individuele en teamdoelstellingen en biedt ondersteuning in de initiatieven van teamleden om de verschillende doelstellingen te behalen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent een technische teamspeler die het een uitdaging vindt om telefonisch of per e-mail ondersteuning te bieden. Jouw probleemoplossend vermogen en gedrevenheid zorgen ervoor dat je de een grote bijdrage levert aan de klanttevredenheid van onze organisatie! Je bent een besluitvaardige multitasker en stelt de juiste prioriteiten; voor jezelf en voor je team. Verder:
  • beschik je over technische, elektrische of mechanische kennis op hbo-/hbo+ niveau;
  • heb je ervaring op B2B-klantenservice in een technische, internationale organisatie;
  • spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels (een derde taal is een pre);
  • ben je proactief, zelfstandig en in staat om op verschillende niveaus te communiceren.

Wat bieden wij jou?
We bieden je de kans om inhoud te geven aan een geheel nieuwe functie binnen een creatieve, business-casual werkomgeving. Daarbij hoort een intensief trainings- en inwerkprogramma en een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket:
  • Salaris.
  • Vakantiedagen, 13 ADV dagen.
  • Via PME, goede AOV, kortingen op zorgverzekering.
  • Living Program (Bedrijfsfitness, gratis fruit in Weert en sportactiviteiten buiten werktijd door Milestone georganiseerd).
  • Op het hele assortiment aan Milestone producten.

Over Milestone AV Technologies
Milestone AV Technologies is een toonaangevende wereldwijde leverancier van innovatieve montage- en display oplossingen op het gebied van audiovisuele technologie. Onze vernieuwende producten, met merknamen als Chief, Sanus, Da-Lite, Projecta en Vaddio worden gedistribueerd via een breed netwerk aan dealers over de hele wereld. Milestone heeft wereldwijd 1000 medewerkers, van wie er ongeveer 100 in EMEA werken, 100 in Asia/Pacific en 800 in de USA/Canada. Weert is het hoofdkantoor van EMEA, hier vindt ook de productie van schermen plaats (productie en magazijn). Kijk voor meer informatie op www.milestone.com.

Krijg een duidelijk beeld van ons bedrijf en de cultuur van Milestone AV Technologies. Duik kort de geschiedenis in van onze diverse merken en hoor welke ervaringen werknemers en klanten delen met en over Milestone. Bekijk de hier video.

Interesse?
Als je interesse hebt, ontvangen wij graag jouw cv in het Nederlands. Deze kun je sturen naar HR-Europe@milestone.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteren
E-mail  HR-Europe@milestone.com