Vacature: www.limburgvac.nl/vacature-limburg/lv-59017

Vacature: Sales Medewerkers voor QS Graphics in Limburg en Brabant

VACATURENR lv-59017 (24-07-2017)

DIVERSE SALES PROFESSIONALS GEZOCHT!


We kunnen hier natuurlijk uitnodigende teksten neerzetten als ‘we zijn het leukste en meest gezellige bedrijf van Nederland, al dan niet de wereld’. Maar dat zijn we niet. We zijn wel anders, open minded, getalenteerd, beetje vakidioot en flexibel!

QS graphics is een serviceorganisatie op het gebied van digitaal drukwerk, XL printing, reprowerk en 3D printing. Maar we zijn meer dan alleen een digitale printer. We zijn er om onze opdrachtgevers te helpen van idee naar concept tot en met de uitvoering. Voor ons is er meer dan er alleen maar voor te zorgen dat digitale bestanden passen bij specificaties . We willen graag betrokken zijn bij de opdrachtgever en het projectproces. Zo hebben we een gevestigde naam weten op te bouwen in de markt samen met een zeer breed productassortiment aan innovatieve on- en offline printservices van ontwerp, productie tot montage. QS graphics is een onderdeel van de QS Goedhart Groep en biedt haar services aan via 8 vestigingen in Nederland en België vanuit de bedrijven QS graphics, Goedhart Repro, Color Copy 2000 en Goedhart IT & Services.

We doen het goed, of we doen het niet. En we houden van wat we doen. We gaan tot het oneindige en verder. En vernieuwend, dat zijn we zeker. Plus, we zijn op zoek naar mensen die zichzelf, hun carrière en onze diensten nog beter maken.

Durf jij het avontuur bij ons aan, dan reageer op een van de uitdagingen voor junior sales new business, commercieel ordermanager en adviseur xl print en interieur!

De uitgebreide vacatures staan op qs.nl/tab.php?t=3

Is dit wat jij wilt?
Stuur ons in het kort t.a.v. Dhr. R. Ehrens waarom je bij QS graphics wilt werken en waarom wij dat ook moeten willen. Inclusief CV en eventueel andere stukken die jou daarbij gaan helpen. De sollicitatieprocedure bestaat uit meerdere gesprekken en het maken van een case. We houden onze mailbox in de gaten: personeel@qs.nl.
Voor vragen of meer informatie mail je Guido Vosdellen: g.vosdellen@qs.nl

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

E-mail  personeel@qs.nl
Meer info  www.qs.nl